Хумор

polnac.1Моментот кога  батеријата на вашиот смартфон е на само 1 % а полначот ви е во соседната соба

Повеќе...

kola.nadvorВо една прилика на една свадбена веселба, во Сремска Митровица, се случи незгода.

Повеќе...

makedonce.plazaДоколку сте летувале во место каде одат голем број Македонци, сигурно ќе препознаете барем некој од нашите туристи во овој опис. 

Повеќе...

vlav.plazaМоментот кога влав ќе отиде на плажа

Повеќе...

domakinka.vrЕве зошто треба два пати да погледнете нешто пред да го објавите на социјалните мрежи.

Повеќе...

gardist.UKПосетителот започнал да се шегува со гардист на британската кралица на тој начин што го следел во чекор, но потоа ја ставил својата рака на неговото рамо, со што очигледно претерал.

Повеќе...

dance.21Му направи сеир на комшијата. Додека тој ја поправаше колата и изведуваше стриптиз потези, комшијата со мобилниоте телефон го овековечи моментот и го сподели на YouTube.

Повеќе...

sandali.hit02Новоизбраната градоначалничка на градот Херез де ла Фронтера во Шпанија, Мамен Санчез,  стана многу популарна на социјалните мрежи, но не поради своето политичко делување. Причината за тоа се нејзините лоши сандали.

Повеќе...

pretera.videoСлавниот  шегаџија Реми Гајлард овој пат се маскираше во куче и им го загорчуваше животот на луѓето на секој можен начин.

Повеќе...

nevesta-tagaПијан младоженец на својата сопруга наместо најсреќниот ден, ѝ приредил ужас.

Повеќе...

green-beach-festival

sara-travel

lukas-saban250X250

rudimental

zdravko-colic

swans

Мисла на денот
Виц на денот
Стрип на денот
Фото на денот
Со желба за знаење
galerija
  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа