Ова е новиот знак кој упатува кон планината Водно. Истиот не постои и е фејк, ама укажува на вистински настани и добрата забава која се одвива на Водно по полноќ.

na-patot-za-vodno

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа