makedonija-thumbМакедонија се сака со цело срце, бидејќи ако ја сакаш со памет веќе ќе си во странство.

@MedoDimoski

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

MF-koj-pukashe

do-balcak

Мисла на денот
Виц на денот
Стрип на денот
Фото на денот
Со желба за знаење
galerija