Еден возач на меѓународниот пат 405 во близина на Калвер Сити во Калифорнија видел нешто чудно на билбордот.

Тоа било чајник кој многу наликува на фигурата на нацистичкиот германски диктатор Адолф Хитлер. Всушност станува збор за реклама на синџир продавници „J. C. Penney“, а конкретниот производ кој се наоѓа на билбордот е чајник кој го произведува локална фирма. Многу од луѓето кои го виделе билбордот исто реагирале. Дали и вие?

cajnik-hitler

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа