Познато е дека играчите на игрите на среќа и посетителите на обложувалниците и казината, освен во својата способност, веруваат и во среќата, како клучен фактор за добивка. Затоа, некои од нив, во очајни времиња, решаваат вториот дел да го дознаат со мамење и барање на совет од јасновидци.

Затоа некој решил да си ја испроба среќата со Сабина, која предвидува на карти дека ќе ви дојдат некои документи и ви кажува дека сте биле болни пред некој период, само ако пишете порака со вашиот датум на раѓање.

sabina-hazard

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа