Vip

caevi

Гледач: Ало Баба Рада?
Баба Рада: Да, повелете во програма сте.
Гледачот: Имам проблем, девојка ми е стиптизерка.
Баба Рада: Подитно чај од шипка.
И се јавува маж и ја прашува : Бабо Рада, жена ми ме остави, што да правам??
А таа му возвраќа: Хибискус, само чај од Хибискус.

Баба Рада во депресија сум -Чај од ганџа

— Мр.За (@MrzA_klasa) January 5, 2014

Баба Рада бремена сум .. -Чај од мајчина душичка

— Мр.За (@MrzA_klasa) January 5, 2014

- Баба Рада, мене дома никој не ме слуша. – Грав. — Saso Macanovski (@Trendolend) January 4, 2014

grav

- Баба Рада, не знам каде за Стара нова година – Чај од `утепај се`

— Бејтманолоџи (@hasawatermark) January 4, 2014

-Баба Рада, мал ми е… – Чај од црнец!

— На Ум (@PS_Chuck) January 4, 2014

Ало баба Рада имам многу добра меморија – Ча.. Абе алкохол! — Tina S. (@lelebre) January 4, 2014

- Баба Рада мислам дека жената ми е стриптизерка – Чај од шипка — pizza queen (@Stacey_Bieber) January 4, 2014

-Баба Рада, помош, вегетаријанец! -Чајна кобасица

— Боби (@BatmanSaysT) January 4, 2014

Ало баба Рада, дечко ми е женкар… – Чај од ќутек

— Срц (@Flufi_Pufi) January 4, 2014

-Баба Радо , уште кукам по бившиот .. – Чај од ДОМЕСТОС за тебе чедо! #БабаРада #ВицкастаЖена — Мерилин (@_Rouzz) January 5, 2014

- Баба Рада, неам пари – Чај од кладилница @BatmanSaysT — Дечкото од Менхетен (@Stiflerche) January 5, 2014

- Ало, Баба Рада Бранко овде. – Чај од синкамен!

— Vladimir Barlakoski (@vBarlakoski) January 4, 2014

- Баба Рада мал ми е. – Чај од магарешки трн.

— nit Vera,nit Ljuba (@nitVeranitLjuba) January 4, 2014

-Баба Рада, немам стан… -Чај од фискални — Струмичанец (@arnolebec) January 4, 2014

Баба Рада преку глава ми е од курви -Чај од девица — Кој сум Тој сум (@samosumrealen) January 4, 2014

-Баба Рада имам несогласувања со маж ми? -Арсеник

— Александра Георгиева (@Skraci) January 4, 2014

Баба Рада, имам суицидни намери… – Чај од Глок…

— Сендвич со вегета (@SendvicSoVegeta) January 4, 2014

-Ало баба Рада многу куцам. -Чај со рум. — Вики ем Квики (@Viktor1302) January 3, 2014

Се јавуваш денес кај баба Рада: – Бабо Радо иам проблем со… – НА СКИЈАЊЕ СИНКО! — Душманот (@dushmanot) January 3, 2014

Ало Баба Рада Грујо на телефон Што те мачи друже Грујо Заев , Бранко Сдсм Чај од пустец синко!

— СтаФка (@Stafka1) January 2, 2014

-Баба Рада, ради салати од Нова Година страдам од хроничен прејадитис. -Чај од рицинус…

— ДАВАЈ ЗОЉАТА!!! (@TojOdBitpazar) January 1, 2014

-Ало, Баба Рада, за Нова Година… -Чај од ирваси!

— Beni (@Shushmula) December 31, 2013

Мислам дека Баба Рада и Доктор Оз треба да се венчаат.

— VericAyça (@VericaSharac1) January 4, 2014

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

taksirat-promo

baner-km

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа