Кога се пијани, луѓето не знаат што прават.

Така и овој човек со шише алкохол во рака се обидувал да јава овца. Ја малтретирал, но тоа не траело долго. Она што таа му го направи ги насмеа сите.

Погледнете го видеото:

Karma schlägt zurück !!! ;)

Posted by Prinz Marcus von Anhalt on среда, 19 ноември 2014

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа