Оние кои редовно го следат квизот на Лила Филиповска "Се или Нешто", веќе знаат дека кај неа гостувале луѓе со најразлични интересни животни приказни, а зошто приказната на оваа струмичанка стана хит на соицјалните мрежи, дознајте во продолжение.

Всушност Лила ја запраша струмичанката за таа да раскаже некоја интересна случка од нејзиното летување на Малдивите, а приказната потоа доби и неочекувано финале: На патот кон Малдивите од мене побараа да ги дигнам рацете и да ги раширам нозете!?

Погледнете за што станува збор...

Имаше ајкули во плиткото ама не беа они опасни

ИМАШЕ АЈКУЛИ ВО ПЛИТКОТО АМА НЕ БЕА ОНИ ОПАСНИдигни рацте и рашири нозете...

Posted by Gledy Network on Tuesday, January 26, 2016

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа