Уредниците на YouTube каналот Trollstation и приредија вистинско шоу на една проститутка. Еден од нив повика проститутката во својот апартман, а потоа побарал од неа да имаат секс во тројка.

Меѓутоа, во меѓувреме црнецот кој беше заробен, почна да бара од неа да го ослободи за да избега.

Таа се исплаши и почна да плаче и да бега, па настанот кулминираше со заплет...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа