zombotron2-thumbДобро зомби - е мртво зомби. Се согласувате? Тогаш не сме погрешиле во обраќањето. Ќе имате шанса да ги уништите сите зомбија. Уништете ги и сите други непријатели. Спасете ја планетата.

 

 

 

 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа