toss-the-turtle-thumbФрлете ја желката. Користете топови, бомби за да ја истрелате желката најдалеку што можете. Собирајте пари за да ја надградите вашата опрема.

 

 

 

 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа