nuclear-plant-thumb99% од популацијата е мртва по нуклеарната војна. Преживеаните животни мутираа. Нема дрвја, нема растенија, нема кислород на Земјата. Вие имате семе - време е за воскреснување. Убивајте ги мутантите, надградувајте го оружјето и зголемувајте ги вашите способности за да го израснете растението.

 

 

 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа