Игри

gift keeperДочекајте ги новогодишните празници со забавни празнични игри. Играчките сакаат да ги украдат подароците од Дедо Мраз, а вашата задача е да ги заштитите.

Повеќе...

monomazeИспробајте ја вашата вештина со овој малку поинаков вид на лавиринт. Формирајте затворени линии во ограничен број потези и внимавајте на бомбите.

Повеќе...

Gnome carnageДочекајте ги новогодишните празници со забавни празнични игри. Не им дозволувајте на Дедо Мраз и неговите џуџиња да стигнат до оџакот.

Повеќе...

bubble tanksПукнете ги непријателските балони и зголемете го вашиот.

Повеќе...

polar-jumpКликнете на мечката и лансирајте ја што повисоко.

Повеќе...

Bat countryУништете ги лилјаците и останатите непријатели со својот хеликоптер.

Повеќе...

Ice slideКатапултирајте го вашето омилено поларно животно.

Повеќе...

Factory ballsДочекајте ги новогодишните празници со забавни празнични игри. Обојте ги лампионите со потребните шари и украсете ја елката.

Повеќе...

LoveПриближете се - бидете посреќни. Но ако се приближите премногу, ќе бидете повредени.

Повеќе...

FlightФрлете го хартиениот авион што подалеку. А потоа надградете го и фрлете го уште подалеку.

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа