Porsche Macedonia започна награден квиз на социјалната мрежа Facebook, со вредни и интересни награди. Низ 20 едукативни квиз прашања и помошни линкови за одговор на истите, Porsche ве воведува во светот на своите најнови достигнувања и воедно ве поттикнува на заедничко дружење. Квизот ќе се одвива во неколку фази. Во првата фаза, до 2 април, ќе бидат доделени следните награди:  вреден Audi часовник, 24 часа со GOLF 7 – автомобил на годината во Европа и Skoda Rapid брендирани производи.

За учество на квизот потребно е едноставно да се следи линкот http://www.facebook.com/PorscheMacedonia/app_552546108101022, да се одговори на прашањата и да се повикаат што поголем број на ваши пријатели да ви се придружат во играта.

porsche-makedonija-kviz

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа