Пепси наградна игра

18 Пепси радости секој ден!

Погледни под жолтото капаче на Пепси од 0,5л и од 1,5л или изгреби ја грепката на Пепси од 0,25л и испрати го кодот преку CMC на 144 555.

Наградната игра трае од 17 мај 2010 година до 27 јуни 2010 година.

Цената на една порака изнесува 5 ден. +18% ДДВ

18 вредни награди секој ден
10 Фудбалски топки 
6 Фудбалски дресови
1 Ipod touch
1 мини плејстејшн + игра

Секоја недела
ЛЦД 32" Сони телевизор

извор: http://www.nagradniigri.com.mk/

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа