Учествувај во големата наградна игра на Златен даб и искористи го твојот златен момент.

Под капачето те очекуваат многу награди: капчиња, маици, термоторби, ранци и крпи за на плажа.

Недобитните 3 капачиња од 1,5л. или 5 капачиња од 0,5л или 0,33л испрати ги на адреса:


Прилепска пиварница АД Прилеп
„Цане Кузманоски“ 1, 7500 Прилеп
и учествувај во извлекувањето на главната награда:

ПАТУВАЊЕ ЗА ДВАЈЦА НА “ОКТОБЕР-ФЕСТ” ВО МИНХЕН

Извлекувањето на главната награда ќе биде јавно, на 01 Септември 2010.

извор: http://www.nagradniigri.com.mk/

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа