Според многумина дел од пророштвата на баба Ванѓа започнале да се остваруваат од почетокот на воената интервенција во Сирија, а посебно по соборувањето на рускиот воен авион.

Таа предвидела дека разорна сила ќе ја погоди Турција, па така многумина го поврзуваат тоа со „очекуваната“ интервенција на Путин во Турција.
„Се се топи, како мраз, но само едно останува недопрено, слава Владимир, слава Русија. Повторно ќе стане империја“, најавила баба Ванѓа во времето на СССР.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа