Сите ние живееме во ова општество, и на овој или оној начин, се споредуваме со другите луѓе, дали во поглед на дечко/девојка, во поглед на автомобил или други материјални работи.

Споредувањето во одредена смисла раѓа љубомора. За тоа колку е бесмислено ова чувство и колку е важно да го цениме она што го имаме, ни покажува овој стрип во кој на некој начин е изразена оваа идеја.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа