court-jokeТрпе го осудиле на смрт, но, му понудиле една последна желба, како што е редот. Трпе рекол:

- Сакам да го положам цвеќе на гробот на Црвенковски.

- Ама, човекот е жив - му одговорил судијата.

- Ако де, ќе почекам јас.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа