По завршувањето на натпреварот Словенија - Русија, Словенија победи 1-0, претседателот Путин испраќа телеграма до Претседателот...

smajli-smajli

Честитки за вашата победа. СТОП. 
Вие бевте подобри. СТОП. 
Ја заслуживте победата. СТОП. 
Нафта. СТОП. 
Гас. СТОП

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа