stop-policijaСопира сообраќаен полицаец плавуша и ѝ бара возачка дозвола.

- Тоа е она со розева боја и што има моја слика?
- Да и одговара полицаецот и ѝ ја бара и сообраќајната дозвола.
- А плавушата зачудена:
- Леле, пак алко-тест?

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа