Трпана му се јавува на телефон на Трпе и му вика:

- Каде си ти идиоте?!
zlatno-lance
- Драга, се сеќаваш ли на онаа златарата каде ти се заљуби во едно ланче за кое ти реков дека еден ден ќе биде твое?
- Дааааааа! И?
- Е, јас сум сега во кафаната спроти златарата.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа