Мамо јас сум бремена!

smajli-smajli

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop".
- Па мамо ме допираше на двете места во исто време и јас цело време викав "Don't stop! Don't stop"

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа