За доручек се договараат: Деца, кој нема да доручкува денес ќе добие 10 денари.

vlasi
- Децата пресреќни си играат без да доручкуваат.
За ручек повторно родителите имаат нова понуда: Деца, кој не руча, добива уште 10 денари.
- Децата се гладни ама не можат да одолеат на понудата и ги земаат парите.
За време на вечерата:
Ајде сега кој сака да вечера, нека плати 20 денари.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа