Еден ден чистачката побарала покачување од газдарицата.
Газдарицата ја прашала зошто сака покачување а чистачката кажала:
- Има три причини.

cistacka

Првата е затоа што чистам подобро од вас.
- Така ли? Зошто така мислиш?
- Вашиот маж така рече. - Ахаа...

- Втората е дека готвам подобро од Вас.
- Глупости! Тоа пак, како ти текна? - Мажот ви, госпоѓо - тој така рече. - Добро, добро...

- Третата причина е дека сум подобра во кревет од вас. - Подобра во кревет?! Мојот сопруг ли ви го кажа тоа!? - изнервирано прашува газдарицата.
- Не госпоѓо - градинарот. - И колкаво покачување сакаш?

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа