Дали некогаш ви се има случено да одговорите на чет во ист момемт како и вашиот пријател... Еве еден совршен пример за тоа дека секогаш треба да почекате вашиот пријател да ја заврши реченицата пред вие нешто да напишете.

ljubov.1

- Како ти врската оди со дечкото? 
- Не ми е повеќе дечко!
- Така и му треба, еден е клошар во градот.
-Сопруг ми е...
- Епа со среќа, баш си одговарате

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа