dr.ofice- Ох, Директоре директоре! Никогаш, не си ме љубел вака. Дали е тоа поради ова новогодишно расположение?
- Кој знае, можеби, аможеби е и затоа што не сум Директорот.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа