Виц на денот

gay-flag-jokeТрпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели:

Повеќе...

fish-god-jokeПливкаат две рипчиња во аквариумот и едната ја прашува другата:

Повеќе...

oblozuvalnica-jokeТрпе оди кај својот пријател Миле и му вели:

- Јас решив повеќе да не ги посетувам обложувалниците, веќе нема да се обложувам.

Повеќе...

man-sleep-park-jokeЕден пе*ер, немал ништо плеснато веќе 10 дена и очајно му се сакало. Искочил во дискотека да најде нешто, но како за беља дента немало ништо што би можело да заврши работа.

Повеќе...

ticket-jokeЕдна баба влегува во автобус и го прашува возачот дали може да доплати за билетот со едно јајце бидејќи нема доволно пари. Возачот се сложува.

Повеќе...

girl-bed-texting-jokeПред да заспие, девојката му праќа смс порака на својот дечко:

„Љубов моја...

Повеќе...

doctor-patient-dreamТрпе оди на доктор и му вели на докторот?

- Докторе многу брзо заборавам.

Повеќе...

pedobear-jokeСедат двајца педофили на клупа во паркот и разговараат, кога крај нив поминува едно дванаесетгодишно девојче. Едниот вели:

Повеќе...

anketa-jokeЛуѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање:

- Господине, што мислите, што е полошо, незнаењето или незаинтересираноста?

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа