Виц на денот

trpe.ucitelka.vic Наставничката го прашува Трпе:
- Што е тоа, во шума и трча?

Повеќе...

tax- Кд се запиша на природно математички факултет сви ми се смеесва и ми викасва нема шансе да најду работу.

Повеќе...

Fotolia.Comp- Брат, а што викаш да си донесене свиња овде во студентскиот дом?

Повеќе...

rabota1- Шефе може ли порано да излезам од работа? Да и помогнам на жена ми, чисти дома прави генералка.

Повеќе...

women.fashionКако се скокотка спонзоруша?

Повеќе...

man-vs-woman-cartoon- Мамо, пак се испокаравме со мажот мој. Јас веќе не можам да издржам повеќе. Ќе дојдам да живеам со тебе.

Повеќе...

pregnancy-test-thumbМамо имам добра и лоша вест. Добро, кажи ми ја прво добрата вест...

Повеќе...

plavusha-kupuva-tv-thumbПлашува оди до блиската продавница и го прашува продавачот дали може да го купи телевизорот во аголот. Продавочот ја погледнува и и вели:

Повеќе...

rechenici-operacija-thumbЗамислете: лежите на операционата сала и можете да слушнете се, но не можете да го контролирате вашето тело. Кои би биле најлошите работи кои не би сакале да ги слушнете? 

Повеќе...

zenska-logika-thumbКога ќе пуштиш жена да купува алишта...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа