Виц на денот

pop-thumbВо едно село млад човек оди кај попот:
- Оче, грешев!

Повеќе...

goran-copieОди Перо дома и им вели на родителите:

Повеќе...

goran-copieСтанува наркоман од сабајле целиот збунет и застанува пред огледало...

 

Повеќе...

slon-copieЗошто слонот e голем, сив и згужван?

Повеќе...

vip-vic-copieРазговараат двајца пријатели:
- Како е кај вас на работа?

Повеќе...

ramce-copieГо прашуваат Рамче како живее, а тој одговара:

Повеќе...

filozovski-ispit-copieЕсеј со што е можно помалку зборови кој ќе содржи, религија, секс, тајна.

Повеќе...

trpe-opieСе буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му:

Повеќе...

guma-copieСи биле две гумички за бришење:

Повеќе...

pivo-copieВлегува самоубиец во кафана и му вика на келнерот:

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа