Виц на денот

kapa-thumbОди зајакот кај мечката и и вика:

Повеќе...

ovci-thumbВо некое село некоја баба чувала 2000 овци. Дошла некоја репортерка да и направи интервју:
- Бабо, како успевате да се снајдете со волку многу овци?

Повеќе...

ohridsko-nedorazbiranje-thumbВо охридска продавница:
- Здраво, црна мат боја, имат?

Повеќе...

zenata-na-gradonacalnikot-thumbНа некој стар свештеник му здодеало да му се исповедаат за прељуба, па им рекол на своите верници: „Отсега кога ќе извршите прељуба ќе ми кажете дека сте паднале.“ Некое време така и било, но стариот свештеник умрел. На негово место дошол млад свештеник.

Повеќе...

22picaТрпе станал директор и решил да биде строг. За да воведе ред во фирмата решил првиот што ќе го види да не работи да го избрка. Шетајќи така низ фирмата тој видел како некој човек стои...

Повеќе...

mike-tyson-thumbМајк Тајсон влегува во рингот. Против него требало да се бори некој силен боксер, но во последен момент се откажал. За да не пропадне шоуто почнале да прашуваат дали има некој доброволец да се пријави

Повеќе...

kumanovo-thumbДоговарав се дечко и девојка да иде он куде њојни за прв пут, и ву вика:

Повеќе...

gradba-kamenmost-thumb
Од каде си?
- Од Македонија.

Повеќе...

21otvaracМомче и девојка си разговараат:

- Миличок, кога некое момче има повеќе девојки го викаат фраер и сите девојки го

Повеќе...

99999999svestenikНа некој стар свештеник му здодеало да му се исповедаат за прељуба, па им рекол на своите верници: „Отсега кога ќе извршите прељуба ќе ми кажете дека сте паднале.“

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа