Виц на денот

rsz_plavua1Влегува девојка во менувачница и бара да и сменат банкнота од 70 евра.

Повеќе...

rsz_dedoСеди дедо на столче во автобус,до него застанува згодна плавуша во минич.
Плавушата забележува дека дедото е загледан во нејзиниот задник, па му вика:

Повеќе...

rsz_1rsz_parkШетаат момче и девојка, кои штотуку се запознале, во парк.
-Леле, мене ми е страв, вели девојката.

Повеќе...

rsz_avtobusВлегува пијан тип во автобус и на цел глас вика:

Повеќе...

rsz_krugoviСеди некој човек покрај река, фрла цигла во вода и се чуди:

Повеќе...

rsz_kinezМомче,изгубено во шума,лутајќи наидува на некоја куќа.
На вратата се појавува стар кинез со долга брада.
„Се изгубив“-рекло момчето.„Може ли да преспијам кај вас.“

Повеќе...

rsz_stara_babaСе случува грабеж на авион.Киднаперите бараат од патниците да им го предадат накитот и парите.

Повеќе...

rsz_  Синот ја прашува мајката:

Повеќе...

rsz_bolenЛежи маж на смртна постела и и вика на жена му:

Повеќе...

rsz_nurseДоаѓа човек во недела во амдуланта и ја прашува медицинската сестра:

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа