izbegna-sudar-thumbТешко е да се остане прибран во опасни ситуации, но на овој возач тоа значеше дека си го спаси животот.

И повторно, во Русија. Можеби часовите на играње на Need For Speed се исплатиле...

 

 

 

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа