koka-kola-pepsi-thumbВо ова видео, креирано од тим на луѓе, кое не е креирано за комерцијална употреба, има се што поседува еден акционен филм, иако трае само 40 секунди.

Мора да признаеме, одлично видео. Иако малку крајот е прилично вознемерувачки, со оглед што не знаеме, што „сака да каже авторот“.

 

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа