pijan-eksalator-thumbСекако, тоа не би било смешно, додека не ви кажеме дека пробува да користи ескалатор во погрешен правец.

Предлог - ова да биде Олимписки спорт!

 

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа