10-oblozi-thumbСигурно многу често се обложувате со вашите пријатели за сè и сешто, макар и немате некој облог, туку чисто, колку од навика. Овие се 10 интересни работи, кои ќе ви овозможат или да добиете облог, или да ги воодушевите пријателите.

Инструкциите се лесни, дури и не ви е потребно познавање на англиски јазик.

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа