avtokos-thumbЕден кошаркар во белгиското првенство, веројатно од збунка, пробувава да си даде автокош. Но неуспешно. Неколку пати.

По изведување на слободни удари под својот обрач, овој кошаркар решава да си даде автокош. Пробува неколку пати, се додека не му дојде еден од соиграчите и му удри банана. Според коментарите, овој махер, се збунил под кој кош се наоѓа.

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа