luda-rusija-thumbОд 0 до Русија, колку е луда твојата држава? Компилација на снимки од улиците во оваа држава, каде што случуваат секакви луди работи.

Од „регуларни“ сообраќајни несреќи, преку сценариски изработени „само-фрлања“ пред автомобили па до ниски прелети на суперсонични авиони над автопатите.

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа