bunar-polozuvanje-thumbИли т.н. Бунар положување.

Вчера имавме сериски автокош малер, а денес имаме ова. Име - Џошуа Смит. Натпреварување - Американска колеџ лига. Срам - максимален.

 

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа