zabi-pivo-thumbСигурно неколку од овие „фори“ ги знаете, но вреди да се повторат пак, за тие што не знаат.

 

Секако, ова е кога немате отворач во близина.

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа