phone-wars-thumbВо галаксија многу далеку...всушност во нашиот Сончев систем, надоаѓаат силите на Apple за да ја уништат Земјата, Но ќе им се спротистават силите на Андроид. Се додека не дојде непобедливиот.

Одлично направено видео за војната помеѓу Apple и Android, со приказна од Star Wars.

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа