lutiot-srbin-thumbЛутиот Србин повторно во акција. Им говори на сите на српски јазик, па кој го сфати - сфати. Интересно, некои за чудо доста добро го разбираат, иако немаат врска кој е јазикот...

Интересно видео за нас балканците. Другите, не би сфатиле баш...

 

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа