hitler-thumbКога и Хитлер е нервозен за тоа како беше прифатена песната за Евровизија за оваа година, тогаш мора да е вистински проблем.

Не верувавме дека ова ќе го кажеме, но Хитлер има неколку добри предлози за оваа тематика, посебно предлогот за ангажирање на  Жељко Јоксимовиќ, а и тој за бугарките не изгледа лошо.

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа