ludo-test-vozenje-thumbПепси секогаш знае да направи одлични реклами. Овој пат професионален возач кој е маскиран како во смотан возач, ќе го полуди продавачот на автомобили.

Трократниот победник на трката Дејтона 500, Џеф Гордон, е ангажиран од Пепси за да направи интересно видео. Маскиран како обичен смотан возач, со инсталирани камери на неговите очила и на лименката Пепси, ќе го измами продавачот на автомобили, со тоа што неочекувано ќе направи лудо возење. Погледнете за да видите најдобро:

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа