pijan-pretsedatel-thumbПретседателот на Чешка, Милош Земан се појавил пијан на вчерашната изложба на церемонијален накит и круни, правејќи скандал за кои пишуваат сите медиуми во Европа.

На видеото може да видите како Земан има проблеми со одржување на рамнотежата и движењето, а при тоа не може да се сконцентрира на нешто подолго време.

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа