intervju-novi-sad-thumbПресмешна сцена се случила за време на утринска програма во Нови Сад, кога една новинарка на РТВ имаше интервју со својата соговорничка на тема младински туризам. Затоа емисиите во живо знаат да бидат многу забавни.

Иако водителката и гостинката без изненадени од непоканетиот гостин кој се појави во кадарот, сепак тие го продолжија интервјуто со насмевка.

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа