voz-sezoni-thumbЕден ист воз, една иста железничка пруга, но четири различни сезони. Како со временска машина, возот преминува од лето кон есен, од зима кон пролет. Прекрасно монтирано видео, каде што може да ги видиме убавините на природата во Норвешка, како се менуваат низ една година.

Видеото е изработено од Норвешката радио телевизија, кои го снимале патот долг 730 км, од Трондхејм до Буде, низ целата година, за да се добие ова кратко видео.

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа