mobilni-kazna

Кога паричните казни не се доволно предупредување за возачите дека не треба да се зборува на мобилен телефон, додека се управува со автомобилот, другите возачи ја превземаат работата во свои раце. И со тие раце го решаваат проблемот.

Ова видео, секако, како и сите други, е снимено некаде во Русија, каде што не може да се пропушти ништо на патиштата поради нивните камери поставени на предниот дел на автомобилите.

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа