Многумина од вас имаат голем број на пријатели на социјалните мрежи, повеќе пријатели во виртуелниот свет отколку во реалниот. Но како би реагирале ако еден од вашите виртуелни пријатели навистина ви тропне на врата?

friend

На основа на оваа идеја, комичарот Грег Бенсон осмислил емисија во која непознати Facebook пријатели доваѓаат во посета на виртуелниот пријател без да најават и сето тоа го снима со видео камера.


Погледнете ја првата епизода ...

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа