Прва помош е почетната грижа за повреденото лице на самото место на несреќата со цел да се зачува неговото здравје но и живот.

prva.pomos

Но многумина од нас не не знаат како вистински да ја пружат оваа нега.

Погледнете ја оваа шокантна реклама во која мајка не може да му помогне на својот син бидејќи не знае „Прва помош“.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа